Vacatures | Samenwerken aan succes

Samenwerking staat voorop in alles wat we doen. Want alleen samen bereik je de top. En dat is wat we willen. Voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor de mensen die bij ons werken. Of dat nu op persoonlijk of zakelijk vlak is, wat je ambities ook zijn.

Bij Aquacare is er altijd plaats voor talent. Check onze openstaande vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie, want eigen initiatief stellen wij zeer op prijs.

Vacatures over de grens
Aquacare heeft een dochteronderneming in de Verenigde Arabische Emiraten. En daarvoor zijn we altijd op zoek naar goede mensen. Dus wil je werken in de waterbehandeling? En zie je werken in het buitenland als een kans? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet. Dat kan via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Femke de Grauw

Aquacare is ter versterking van haar verkoopteam op zoek naar een

Accountmanager new business en relatiebeheer

Wij zoeken geen producten- maar een dienstenverkoper. Een kandidaat die processen begrijpt en die met de prospect/ klant op zoek gaat naar een goede oplossing voor zijn specifieke uitdaging. Iemand die dit doet op HBO-niveau en zijn mannetje weet te staan bij technische en procesvraagstukken

Over ons
Aquacare ontwerpt, bouwt, implementeert en onderhoudt systemen voor waterbehandeling. Systemen die dag in dag uit berekend zijn op hun zware taak. Ontwikkeld in eigen huis en voor toepassing in industrie en utiliteit. Met het oog op optimaal rendement, kostenbesparing, energie-efficiëntie en het milieu. Eenvoudig beheersbaar en controleerbaar bovendien. Om zo niets aan het toeval over te laten. Onze klanten kunnen zich hierdoor met een gerust hart richten op hun core business.

Over jou

Jij bent een echte hunter en je weet makkelijk contacten te leggen. Zeer zeker bij bestaande klanten, maar de focus ligt op het binnenhalen van new business. Door een oplossingsgerichte houding en het aandragen van oplossingen weet je de klant voor je te winnen. Het proces begrijpen en daardoor de klant ontzorgen, dat is jouw doel. Het gehele commerciële proces weet je succesvol te maken en dat is dan ook waar je goed in bent, als een soort tweede natuur.

Onze wensen
Uiteraard wordt er heel wat van je gevraagd, dit zijn onze wensen:

  • HBO werk- en denkniveau met technische achtergrond (bijvoorbeeld milieukunde, procestechnologie of vanuit de chemie).
  • Uiteraard ben je een gedreven persoon met veel commerciële vaardigheden. Je geniet van successen.
  • Jij staat open voor nieuwe contacten, maar ook ideeën die door je collega’s worden aangedragen. Je gaat daar op een enthousiaste manier mee om en weet er een succes van te maken.
  • Door je affiniteit met de procestechnologie laat je je makkelijk coachen door de specialisten. Je staat daar open in maar draagt zelf ook bij aan verbeteringen.
  • Als mens ben je een zelfstarter die graag wil leren, je bent een makkelijke onderhandelaar maar weet ook deuren te openen. Daarvoor heb je uiteraard de juiste communicatie skills. Je weet je uitstekend verbaal, non-verbaal maar ook schriftelijk te verwoorden.
  • Je commerciële vaardigheden vertalen zich in successen. Die weet je te behalen door te prospecteren, nieuwe ideeën te ontwikkelen maar ook deelname aan seminars, zo blijf je op de hoogte van de markt. Dat is belangrijk want Aquacare is trendsetter en loopt vaak voorop als het gaat om nieuwe innoverende ontwikkelingen.

Ons aanbod
Uiteraard krijg je voor deze uitdagende functie een passend salaris, een auto, telefoon en laptop om je werk goed te kunnen uitvoeren en een pensioenregeling.

Meer informatie
Voor functie-inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Tako van Croonenborgh van Aquacare op nummer 073 624 71 71

Voor de werving en selectie van deze procedure heeft Aquacare First in Work ingeschakeld. Voor informatie over de vacature en de procedure kan je contact opnemen met Sjef van Erp van First in Work, telefonisch bereikbaar op 06-23818031 of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een referentieonderzoek en een assessment kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Aquacare is u graag van dienst bij:

Advies en ontwerp

Bouw, installatie en implementatie

Controle, beheer en onderhoud

Chemische en mechanische reiniging

Legionellapreventie

Advies en ontwerp

Waterbehandelings-chemie

Waterbehandelings-apparatuur

Wateranalyses

Legionella-analyses

Opstellen legionella-beheersplan

Chemisch reinigen

Mechanisch onderhoud

Graaf van Solmsweg 58
5222 BP  ’S-HERTOGENBOSCH
T: +31 (0) 73 624 71 71
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.