Dicht bij de markt, dicht bij de wetenschap

De markt staat niet stil en behoeftes veranderen. Aquacare investeert continue in de ontwikkeling van betere en milieuvriendelijke oplossingen in samenwerking met diverse universiteiten, instituten en marktpartijen. En maakt daarbij intensief gebruik van de wetenschap.

Een goed voorbeeld daarvan is onze unieke biocidevrije koelwaterbehandeling BiOPhree. Middels een speciale adsorptietechniek in het suppletiewater wordt het van nature in water aanwezige – en voor bacteriegroei essentiële – nutriënt fosfaat namelijk tot een absoluut nulpunt gereduceerd. Dit voorkomt bacteriegroei in zowel nieuwe als bestaande installaties. Simpel, uiterst effectief en absoluut duurzaam en groen.

Voorwaarde hierbij is dat in de installatie geen fosfaathoudende elementen en toevoegingen meer worden gedaan, waaronder fosforhoudende kalkremmers. Als alternatief ontwikkelden we samen met Royal Cosun een biologisch afbreekbaar antiscalant (biopolymeer). Dit zorgt ervoor dat er een volledig chemie-arme installatie ontstaat met alle voordelen van dien.

Aquacare is u graag van dienst bij:

Advies en ontwerp

Bouw, installatie en implementatie

Controle, beheer en onderhoud

Chemische en mechanische reiniging

Legionellapreventie

Advies en ontwerp

Waterbehandelings-chemie

Waterbehandelings-apparatuur

Wateranalyses

Legionella-analyses

Opstellen legionella-beheersplan

Chemisch reinigen

Mechanisch onderhoud

Graaf van Solmsweg 58
5222 BP  ’S-HERTOGENBOSCH
T: +31 (0) 73 624 71 71
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.