Eigen laboratorium | Analyse bij de bron

Aquacare staat niet alleen dichtbij de wetenschap, maar heeft ook de wetenschap in eigen huis. Zo beschikken we over een eigen laboratorium met daarin de meest geavanceerde apparatuur voor wateranalyse.

Eigen ontwikkeling
Aquacare ontwikkelt veel in eigen huis. Zo hebben we onze eigen recepturen voor waterbehandeling en ook onze unieke biocidevrije koelwaterbehandeling BiOPhree, komt geheel uit eigen koker. Tevens is Aquacare constant op zoek naar slimme oplossingen om de onderhoudsintervallen op de koeltoestellen voor onze klanten te verminderen

Analyses in Lab
In ons lab analyseren we watermonsters, afzetting, biologie en materialen. We stellen waterbehandelingsplannen op en houden grip op de daaruit voortvloeiende activiteiten. Groot voordeel is dat we bij calamiteiten snel actie kunnen ondernemen en zo stilstand van uw installatie tot een minimum kunnen beperken. Bovendien kunnen we altijd terugvallen op de expertise van externe gespecialiseerde laboratoria, bijvoorbeeld bij kiemcijfer- en legionella-onderzoek.

Wateranalyse ter plekke
Ook op locatie kunnen we vrijwel alle analyses, metingen en monsternames uitvoeren. Onze servicemedewerkers brengen u direct op de hoogte van hun bevindingen en adviseren u hoe u de waterkwaliteit van koel-, ketel- en proceswater kunt optimaliseren. Daardoor kunt u vaak direct al het rendement van uw systemen verbeteren.

Aquacare is u graag van dienst bij:

Advies en ontwerp

Bouw, installatie en implementatie

Controle, beheer en onderhoud

Chemische en mechanische reiniging

Legionellapreventie

Advies en ontwerp

Waterbehandelings-chemie

Waterbehandelings-apparatuur

Wateranalyses

Legionella-analyses

Opstellen legionella-beheersplan

Chemisch reinigen

Mechanisch onderhoud

Graaf van Solmsweg 58
5222 BP  ’S-HERTOGENBOSCH
T: +31 (0) 73 624 71 71
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.